رشد و توسعه هر جامعه متناسب با بکارگیری تواناییهای موجود در آن جامعه است . یکی از راه های تحقق این رشد، تأمین بستر کالبدی مناسب برای حضور فعال افراد و ایجاد فرصتهای مساوی برای اقشار مختلف در دسترسی به ساختمانهای عمومی و فضاهای شهری است.
از آنجا که زندگی افراد کم توان جسمی-حرکتی با محدودیتهای خاصی مواجه است که موجـب اخـتلال در رابطه فرد با محیط میگردد، سازگار نمودن محیط با شرایط آنها ضروری مینماید. بنا به برآورد سازمان ملـل متحد ، بیش از 10 %جمعیت جهان با گونـهای کم توانی مواجهنـد. بنـا بـه دلایـل متفـاوتی ماننـد جنـگ، زلزله،تصادف، بیماری و شیوه تحرک غیراصولی ، با سیر فزاینده آمار کم توانـان جـسمی-حرکتـی در جامعـه مواجه هستیم. علاوه براین، گروه های دیگری نظیر سالمندان، مادران همـراه بـا کالـسکه کـودک، خانمهـای باردار و سایر افرادی که به دلایلی موقتاً دچار محدودیت حرکتی میشوند نیز در جامعه زندگی میکننـد کـه به دلیل مشکلات و موانع موجود، امکان حضور مستمر و عادی خود را در محیط شهری از دست میدهند.
تولید کاشی محراب
نگاهی اجمالی به وضعیت موجود ساختمانهای اداری نشان میدهد که در طراحـی و اجـرای ایـن بناهـا توجه چندانی به تردد و حضور کم توانان جسمی-حرکتی نشدهاست. . این موضوع برای افراد معلول به شرایط بحرانی تبدیل میشود به گونهای که این گروه از افراد جامعه به مرور ناتوانی خود را مهمترین عامـل در بـروز مشکلات زندگی میپندارند. در حالیکه این موضوع به وجود اشکالات کالبدی یا بـه عبـارتی « معلـول بـودن شهر» مربوط است.
اجرا کاشی سردر ادارات