ناحیه کاربری
صفحه اصلی
درباره ما
تاریخچه
معرفی ما
خدمات ما
گواهینامه ها
اخبار و رویدادها
اخبار و رویدادها
مقاله ها
کاشی سنتی
کاشی گنبد و محراب مساجد
کاشی تکی طرح اسپانیایی
کاشیهای مراکشی
کاشی هفت رنگی حسینیه ها و مساجد
کاشی چهره ومینیاتور
ساخت انواع سر درب فروشگاه ها
تابلوهای قالیچه و گل مرغ
انواع کاشیهای سفره خانه سنتی
دیگر محصولات سفارشی
گالری
تابلو آیه تکی
چهره روی کاشی
سردرب
سفارشی
سفره خانه
طرح اسپانیایی
عکس اماکن مذهبی
فروشگاه
قالیچه
گره های ترکیبی
گنبد
محراب
محراب نما
مینیاتور و منظره
هفت رنگی
ارتباط با ما
تماس با ما
مراکز رفاهی
صفحه اصلی
کاشی سنتی
تولید انواع کاشی هفت رنگی حسینیه ها و مساجد
تولید انواع کاشی هفت رنگی حسینیه ها و مساجد
کاشی هفت رنگ برای تزئین نمای مساجد، عبادتگاه ها، مقبره ها و بعضاً منازل مورد استفاده قرار می گرفت. استفاده از کاشی هفت رنگ در اوایل دوره صفویان رواج یافت. هفت رنگ به کار رفته در این کاشی ها عبارتند از سفید، سیاه، لاجوردی، فیروزه ای، قرمز، زرد و حنایی.
کاشی های هفت رنگ نوعی از کاشی ها هستند که از کاشی های خشتی چهارگوش نشأت گرفته اند. استفاده از این کاشی ها در اواخر دوره تیموریان و اوایل دوره صفویان باب شد و نمونه های آن را می توان در کاشی کاری ایرانی مساجد، عبادتگاه ها، مقبره ها و برخی منازل شخصی مشاهده کرد.
ابعاد کاشی های هفت رنگ معمولا ۱۵*۱۵ و ۲۰*۲۰ سانتی متر است. اما کاشی هایی که در مناره ها و گنبدها مورد استفاده قرار می گرفتند در سایزهای ۱۵*۷.۵ یا ۲۰*۱۰ بودند. برای نقاشی کاشی هفت رنگ، این قطعات را در کنار هم قرار می دادند و سپس طرح اولیه را که بر روی کاغذ سمبه شده کشیده شده بوده را روی آن کپی می کردند. طرح کپی شده را با اکسید منگنز قلم گیری و با رنگ، رنگ آمیزی می کردند. در نهایت کاشی در کوره پخته شده و آماده نصب می شد.
طبق شواهد به دست آمده از آثار باستانی، کاشی کاری در ایران سابقه ای دیرینه دارد. اما استفاده از کاشی های لعاب دار در اصل به دوره هخامنشیان برمی گردد؛ که البته استفاده از این کاشی ها در آن دوره رواج آن چنانی نیافته بود. با ورود به دوره سلجوقیان، استفاده از کاشی های رنگین در بناها بیشتر به چشم می خورد.
گالری تصاویر و ویدئو
©کلیه حقوق این سایت متعلق به کاشی سنتی رنجبران به شماره برند 333592 می باشد
طراحی و توسعه شرکت مهندسی بهبود سامانه فرا ارتباط