مقاله ها
1402/10/28
hc8meifmdc|2011A6132836|Ranjbaran|tblEssay|Text_Essay|0xfcff3b1616000000d638000001000300

دانشگاه دیکین استرالیا

در دانشکده ی مطالعات ابعاد فرهنگی و اجتماعی آموزش و پرورش دانشگاه دیکین استرالیا، در نـیمسـال اول یـک درس آینده پژوهی تدریس میشود.

آینده اندیشی آموزش و پرورش، جامعه و فرهنگ

مطالعه ی انتخابی، مقدمه ای بر مفهومها و موضوعه ای کلیدی در آینده پژوهی و گسترهای از روشهـا را بـرای پـیش بینی آینده  های بدیل در آموزش و پرورش، جامعه و فرهنگ در اختیار قرار میدهد. کارگاه هـا و منـابع و نشسـتهـای مطالعاتی شامل ارزیابی انتقادی از تصاویر آینده  دربارهی ادبیات و حوزه ی تفکر و رسانه های عمـومی شـامل مطالـب 3 مطالعاتی طنز و کمدی، فیلم، تلویزیون، ویدیو، بازیهای رایانهای و اینترنت است. در این درس بر دیدگاه های آینده گرا از منظر زندگی فرهنگی و اجتماعی روزانه، ارتباط دیدگاه های آینده  با همه ی سطوح آموزش و پـرورش و حـوزه هـای کلیـدی یادگیری، و تنوع منابع و راهبردهای آموزشی، تأکید میشود. بهطوری که از طریق آنها جهتیابی آینده  را بتـوان بـا اقدامها و تمرینهای حرفهای در رشته هایی مانند هنر، ارتباطات، رسانه و آموزش پیوند داد.

دانشگاه درکسل آمریکا

در دانشگاه درکسل آمریکا، آرتور شوستاک از سال 1992 درسی تحت عنوان «جامعه شناسی آینده » ارایـه مـیکنـد این درس یک بار در سال ارایه شده و 35 نفر دانشجـو در آن پـذیرش مـیشـوند. وی از سـال 1983 ایـن درس را تدریس میکند.

جامعه شناسی آینده

عوامل اجرایی چگونه عمل میکنند (پرسشی در حوزه ی تعریف و روششناسی)؟ درگذرزمان، فایده مندیاینشکله نریچگونه اثباتشده است(پرسشیدر حوزه یاعتبار، پایاییوکاربری)؟ آینده پژوهان پیشتاز (مطمئن)، چه چیزی را (به طور قطعی) پیشبینی میکنند... چرا؟ که چه بشود؟ هر یک از ما قصد داریم که چه چیزی را در آینده  ی قابل پیشبینی ارتقاء دهیم و یا آن که از آن دفاع و حمایـت کنیم؟ چرا؟ چگونه؟ (با توجه به ارزشهای شخصی و مقاصد فردی).

تمام این درس مستلزم انجام آزمون میانترم به سبک و در قالب نگارش مقاله در منـزل، ارایـه ی مکتـوب تجزیـه و تحلیل یک فیلم به میزان حداقل 500 کلمه، ارایهی یک سرمقالهی کوتاه در یک مجلـه مطالعـات آینده  در حـداقل 500 کلمه، دریافت نمره قبولی در دو آزمون کلاسی که در آنها از متون آینده پژوهـی امتحـان گرفتـه مـیشـود، و مشارکت در گفتگوها و بحثهای کلاسی. سرفصلهای این درس عبارت است از:

1 .تعریف مفهومها

2 .روشها

3 .انقلاب رایانه

4 .خانه و شهر

5 .آموزش و پرورش

6 .انرژی/ بومشناسی

7 .انقلاب زیست مولکولی

8 .زنان

9 .فقر

10 .صلح و جنگ

 #کاشی سنتی

©کلیه حقوق این سایت متعلق به کاشی سنتی رنجبران به شماره برند 333592 می باشد
طراحی و توسعه شرکت مهندسی بهبود سامانه فرا ارتباط