مقاله ها
1403/12/06
نویسنده : منصوره کافی زاده - عباس رفسنجانی فیروزی

از نظر اکولوژی ، فضاهای پایدار و طراحی شده برای تقویت و پایدار کردن کیفیت محیط زندگی شهروندان بسیارمؤثر است و برای ایجاد چنین محیطی طراحی شهری تلاش می کند تأثیرات محیطی حاصل از توسعه های شهری را برای شهروندان هموار و قابل قبول کند . طراحی شهری می تواند با تولید فضاهای مستقل در کاهش جزیره های حرارتی ، بهبود مایکروکلیما ، جلوگیری کردن از آلودگی زمین ، حفاظت از منابع آبی- هدایت و کنترل آبهای سطحی و سیلابی مؤثر افتد . امکان قدم زدن ، دوچرخه سواری و استفاده از حمل ونقل عمومی در کاهش تکیه بر اتومبیل و آمادگی هوا اثر داشته از جمله مواردی هستند که در بهبود کیفیت محیط زندگی شهروندان نقش اساسی دارد .

از نظر عدالت اجتماعی

از طریق طراحی شهری خوب امکان تغییر و بهبود فضاهای شهری برای پاسخگویی به نیازهای گروههای کم در آمد و توزیع بهره وریها در مکانهای مختلف و امکان دسترسی به آن ها عملی خواهد بود .

کاشی کاری گنبد و محراب

کفایت و قدرتمند کردن این واحدها برای ساکنان آن از طریق مرتبط کردن آن به دیگر قسمت های شهر و تدارک محیط آموزنده و امن برای تمام بچه ها و نوجوانان از جمله مواردی است که به یاری طراحی فضاهای کارآمد شهری می تواند موجب تساوی وعدالت اجتماعی گردد.

شهر و فضاهای شهری ، مکان هایی هستند برای مردم که در روز ، هزاران نیروی کار ، گردشگر و مردمان عادی در این فضاها به کار و زندگی روزانه مشغول اند . بنابراین وقتی این مردم در یک فضا و محیط عمومی قرار می گیرند با این فضا هابه عنوان یک شهروند ، نوعی احساس و ارتباط پیدا می کنند که بعضی ملموس و بعضی ناملموس است . بخش ملموس آن ، اینکه این فضاها وقتی برای مردم مورد تمجید و قدردانی قرار می گیرند که ارتباط این سه حلقه در عمل و اجرا و بهره وری پیوندی نا گسستنی ایجاد کرده باشد ؛ یعنی مردم بتوانند از هوای تازه و آفتاب زمستان بهره جسته و در مقابل از باد و باران ، آفتاب تابستان در امان بوده و مکان هایی باز و بسته و مجزا برای دوری جستن از هیاهوی حرکت های عمومی ترافیک و دسترسی سهل و آسان به پارکهای سبز و مراکز فعالیت و تجهیزات شهری در اختیار داشته باشند (طبیبیان، 1379. )

بورس کاشی سنتی

©کلیه حقوق این سایت متعلق به کاشی سنتی رنجبران به شماره برند 333592 می باشد
طراحی و توسعه شرکت مهندسی بهبود سامانه فرا ارتباط