مقاله ها
1403/08/12
نویسنده : سعید نوروزیان ملکی

تابلوهای راهنما برای جهتیابی به صورت نوشته و یا علایم گرافیک| در خیابانها برای معلولین که بتوانند سریعتر و راحتتر مسیر خود را پیدا کنند| از اهمیت خاصی برخوردار است. این علایم به افراد سالم هم در یافتن مسیرهای خود کمک مینمایند. اطلاعات باید مشخص و خوانا باشد تا افرادی که دید محدود دارند| بتوانند به راحتی این علایم راهنما را درک کنند. تابلوی اطلاعات باید در ارتفاع 140 تا 160 سانتیمتری نصب گردد.

نتیجه :

با توجه به مطالب ذکر شده| افزایش مسائل و مشکلات بهوجود آمده در زمینه های اجتماعی و معضلاتی که افراد معلول با آنها روبرو هستند| موجب شده که تغییرات و سامان دادن به مسائل شهری و معماری معلولین امری ضروری به شمار آید. تدوین نظامی هماهنگ از مبلمان و تجهیزات شهری نیز از اهمیت بالایی برخوردار است؛ پاسخگویی به نیازهای فرهنگی و محیطی پدیدهای است پویا که در تحول مداوم قرار دارد. توجه به نیازها و ابعاد انسانی نباید از یاد طراحان برود.

در واقع با هزینه بسیارکم میشود تغییرات عمدهای در وضع موجود ایجاد نمود تا بهینهسازی مطلوب برای معلولین ایجاد شود. در حقیقت ما به سمت و سوی مناسبسازی حرکت میکنیم که این مناسبسازی در ابتدا با راهکارهای بهینهسازی شروع میشود و بعد به نقاط مهمتری دست پیدا میکند. میتوان اذعان داشت با اینکه تفکر رفع مشکلات معلولین در کشور ما با تاخیر شروع شده؛ اما میتوانیم به راهحلهای مفیدی در این زمینه دست یابیم.

 

©کلیه حقوق این سایت متعلق به کاشی سنتی رنجبران به شماره برند 333592 می باشد
طراحی و توسعه شرکت مهندسی بهبود سامانه فرا ارتباط